Češi začínají snídat chytře !

04.08.2014 16:06

   Č E Š I     ZAČÍNAJÍ  SNÍDAT CHYTŘE  !


 10 MINUT  to je doba, kterou má většina z nás na přípravu a konzumaci snídaně. Pokud si snídani připravujeme sami, mnoho času to není. Co s tím ?

      Na snídani se nesmí spěchat. Většina z nás si to uvědomuje, ale ať děláme, co děláme, po ránu si dostatek času na snídani prostě nenajdeme.


 Ženy jsou v tomto ohledu napřed. Snídaňovému rituálu věnují více času a ve volbě potravin jsou vybíravější. Muži jsou prostým opakem. V jednom se však shodnou - všichni si rádi na snídani pochutnají.

Celých 40% Čechů dává přednost sladké snídani. Jenže opéci si toust a namazat ho džemem chvilku trvá. Ale kde najít cenné minuty na přípravu snídaně, když musíte být za chvíli v práci?


392396_10150795690717063_87388349_n.jpg Skvělá zpráva pro všechny, kteří bojují s ranním shonem a zároveň chtějí rychle, chutně a hlavně zdravě snídat !!!

Váš ranní šejk má mnoho výhod:
- 1 minuta přípravy a půl minuty konzumace a můžete          cupitat na autobus !
- má 6 příchutí a všechny jsou velice chutné
- 1 porce snídaně je na plné ceně 24,- Kč (do 1 Eura)
- NYNÍ dostanete navíc slevu -20% do konce listopadu včetně      originálního šejkru
- ranním šejkem dáte do těla veškeré potřebné látky, co       vaše tělo na 24 hodin potřebuje (vitamíny, minerály,         stopové prvky, správnou vlákninu, správné sacharidy,       správné bílkoviny) A všechny tyto látky - komponenty       máte v jednom balení !
- nemusíte být výživovým odborníkem - jeho vyvážené a     plně stravitelné složení z přírodních zdrojů za vás               vymysleli světové kapacity, včetně nositele Nobelovy         ceny
- je to plnohodnotné nízkokalorické jídlo - jedna porce          obsahuje pouze 217 kcal, z tohoto důvodu vlastně my        kalorie ani nepočítáme
- udrží vás delší dobu v pocitu nasycenosti a vaše tělo          využije veškerou jeho energii - nezvýší hladinu cukru v      krvi a navíc tedy nemáte chutě mlsat, či "zobat"
- šejk na základě sojového proteinu vytváří a vyživuje         "beztukou" svalovou hmotu, zrychlí váš metabolismus a      tak tuky budete i v noci spalovat více než nyní
- je vyzkoušen miliony spokojených klientů na celém            světě
bezplatně získáte svého výživového wellnessporadce,        který s vámi bude současně řešit vaše stravovací návyky    a váš aktivní životní styl

Kdo to nevyzkouší, nepozná ten rozdíl - dobrá kondice, plno energie a vitality, což na vás okolí brzy zpozoruje !

Kontaktujte mě pro radu, či vaši prázdninovou slevu hned ZÍTRA ! 

img_6999.jpg


Olda Beránek - odborný výživový poradce
www.aahubnete.webnode.cz
e-mail: olin.007@email.cz
tel.: 739 948 691

 

—————

Zpět