Chceš být fit - pojď mě oslovit !

11.02.2015 11:30

 Populace tloustne a stává se obezní. Zejména mladí !
                             P R O Č  ?  Mrkněte na krátké video:

                                           

https://www.stream.cz/peklonataliri/798224-skryte-cukry 

 V prosinci si sladkosti dávejte sobě a hlavně dětem s mírou! 

 

Nápor sladkostí na konci roku, který začíná mikulášskou nadílkou, pokračuje pečením vánočního cukroví a vrcholí novoročními oslavami, je velkou zátěží pro organismus.
Jednorázová oslava nevadí, ale při měsíčním nabourání běžného režimu, už může nastat problém.
Kvalitní sladkost v rozumné míře neublíží, ale ve sladkostech jsou bílý cukr, tuky a mnohdy i chemické přísady. V podstatě neobsahují žádné důležité látky. Nebezpečí sladkostí, zejména pro děti je, že si naplníte žaludek a potom už nemáte chuť na běžnou stravu. Tak mají zejména ti mladí založeno na obezitu !  CUKR - nejhorší droga současnosti !                    V zátěžovém prosinci bychom měli my a hlavně naše děti konzumovat více ovoce a sladkosti mít potom jen jako zpestření. A měli bychom rozhodně vynechat sladké nápoje.


Z výživového hlediska pro vás i vaše děti udělá více, když koupíte kvalitní čokoládu (75-85 % kakaa), byť v menším množství, než když nakoupíte zásoby čokolády levné.
Poradil bych vám při nákupu sladkostí přečíst si složení na obalu. Neměli bychom kupovat cukrovinky s umělými aromatickými látkami, barvivy a zvýrazňovači chuti. 


img_6999.jpg Chceš být fit - pojď mě oslovit ! 
Olda  BERÁNEK - odborný výživový wellness poradce
 - pomůžu, poradím !
(působím celorepublikově i na Slovensku)

www.aahubnete.webnode.cz


 Dnešní obezitě napomáhá mimo nedostatku správné výživy také méně zdravého pohybu a špatný pitný režim! Každý druhý člověk má nějaké zdravotní problémy - to ocení zejména lékaři a lékárny!

Pojďte se začít o sebe starat dříve, než budete muset vyhledat pomoc právě u lékaře, nebo dříve než začnete jíst hrsti léků

 

—————

Zpět