infarkt již nehrozí !!!

11.02.2015 11:46
Zobrazit email s obrázky >> | Zobrazit archiv starších zpráv

img_6999.jpgČtěte - Niteworks je po úvodním absolutním vyprodání zase skladem v ČR,  tak i ve SK   !!!

Okamžité objednávky ode dneška, nejpozději do 
20. února 2015   budou v mojí osobní slevě -35%
ČTĚTE: moje osobní zkušenosti, ale i zkušenosti již mých klientů
  
Studia zdraví BERÁNEK                                               2015 Brno - Vranovice - Břeclav

Motto: "Měníme životy lidí "
 

ignarro_2.jpg Převratná událost - v Česku a na Slovensku byl do distributorského prodeje zařazen produktNITEWORKS, za jehož vynález Dr. Louis Ignarro obdržel Nobelovu cenu !


 V čem spočívá mimořádnost tohoto produktu? Je to vynalezení molekuly oxidu dusnatého (NO), kterou sice naše tělo produkuje, ale pouze v menším množství, než je potřeba. Co to vlastně je ten oxid dusnatý a jakou roli má v našem organismu?       

Oxid dusnatý má mnoho rolí v těle organizmů včetně člověka. Konkrétně rozširuje a zprůchodňuje cévy, dále podporuje erekci penisu a také uvolňuje svalstvo trávící soustavy, což hraje roli ve schopnosti střev posunovat potravu dále. Mimo to dochází ke tvorbě oxidu dusnatého i v samotné centrální nervové soustavě, kde má jistou roli v učení a vzniku paměti. 
Oxid dusnatý je poměrně neznámý mimo lékařské výzkumné laboratoře, je to velmi reaktivní plyn, který je přirozeně produkován v lidském těle. Oxid dusnatý je nejdůležitější signální molekula v těle. To má vliv na řadu fyziologických funkcí, včetně krevního oběhu, zánětu, učení a paměti, trávení, erekci, a uvolňování kyslíku v tkáních z červených krvinek. To hraje významnou roli v mnoha důležitých chemických reakcích. Většina lidí má nedostatek přirozené produkce oxidu dusnatého potřebné k udržení optimálního zdraví. Vzhledem k dnešnímu uspěchanému životnímu stylu a faktorům, jako je nedostatek pohybu, špatné stravovací návyky, minerální vyčerpání  půdy, cigaretový kouř a další škodliviny, má u každého člověka zásadní význam potřeby vyšší hladiny oxidu dusnatého.


ja_spw.jpg Jaké jsou přínosy oxidu dusnatého?
Oxid dusnatý pomáhá vyživovat, obnovovat a chránit téměř každou buňku lidského těla. Příznivě pak působí zejména při léčbě různých poranění a v boji proti bolesti, zánětům, zažívacím problémům, nespavosti či diabetu. Rovněž byla prokázána jeho přímá souvislost se zvýšením energie, zlepšením sexuálních funkcí a dokonce i s redukcí tělesné hmotnosti. To vše díky tomu, že se jedná o tak zvanou„signalizační molekulu“, jež vyvolává procesy zahrnující celou řadu fyziologických funkcí. Snad nejdůležitější funkcí oxidu dusnatého je ale to, že uvolňuje hladké svalstvo ve stěnách tepen, čímž umožňuje, aby krev lépe proudila k životně důležitým orgánům. Díky tomu se pak více kyslíku, živin, vitamínů a dalších činitelů dostává ke klíčovým bodům v těle.

 


img_6999.jpg Věnujte ZDRAVÍ svým nejbližším !  ANO -                             NO (tedy oxid dusnatý) pro ně bude tím nejlepším dárkem.

Často můžete vidět v lékárnách lidi, kupující dárky svým blízkým, kde utrácí za nefunkční, nebo napůl funkční výrobky chemie s mnoha vedlejšími účinky, .... , prostě nesmysly.

Část těchto peněz vyčleňte na produkt, který opravdu stojí za to - cítit se lépe a být opravdu zdravý. Nevím jestli jste četli mezi řádky, ale sám Lou Ignarro, který mě mj. začátkem listopadu minulého roku školil a uváděl, že do obrovského procenta (99%) tento vynález vylučuje mozkovou mrtvičku a infarkt!!!!
NO působí blahodárně na náš kardiovaskulární systém, na pružnost a průchodnost cév a hlavně na funkci srdce.

Máte snad pocit, že Nobelovu cenu udělují každý den a jen tak za cokoli?

Zájemci o tento luxusní dárek pro sebe, či své blízké, který vyloženě zachraňuje životy, pište na email: olin.007@email.cz
www.aahubnete.webnode.cz

Původní cena měla být 2800,- Kč, ale současná - skutečná je 1330,- Kč


Nejpozději DO 20. 2. 2015 si objednejte produkt NITEWORKS za velkoobchodní ceny (-35%):

870,- Kč   - s poštovným  1.000,-Kč, resp. 40,- Euro pro zbývající svět


Nekoupíte v kamenných obchodech - pouze od "distributora s licencí" !

img_6999.jpgJiž slíbené moje zkušenosti i zkušenosti mých klientů:

-   Dobrý den a díky za odpověď pane Beránku.Po užití prvního balení mám naměřený tlak u doktora 135/80 což je výborné vzhledem k tomu že sem měl 190/98 ve stejném stáří? jak Vy. 
Přeju pěkný den a všechno nejlepší k Vašim narozeninám -stálé zdraví přeje Jan (samozřejmě si pan Jan objednal okamžitě balení druhé)

-   Cítím se líp, volněji, líp se mi i spí. Mám kvalitatině lepší výsledky ve sportu - běhání, tennis. Hlavně pocit, že dělám něco pro svoje srdce a cévy, mě pohání k dalším metám, Jožka

- Svoje zkušenosti bych shrnul do dvou vět, nechtěl bych popisovat detaily, ale navíc, co zde již zaznělo/bylo napsáno, bych chtěl uvést, že můj sexuální život nabyl jiné dimenze. Vrátil jsem se cca o 20 let zpátky a to nejdůležitější - stejně to cítí i moje manželka a po "padesátce" jsme se opět zamilovali! Víc k tomu nemám. Váš Olda Beránek

A budu rád, když mi napíšete i vy vaše zkušenosti na produktu Niteworks: olin007@email.cz
Díky!

A jak říkám všem ve svém okolí i ohledně 

Zdravého jídla Formule 1:
"KDO TO NEVYZKOUŠÍ - NEPOZNÁ TEN ROZDÍL!"

 

—————

Zpět