Nejhorší droga současnosti

11.02.2015 11:32
 

 Nejhorší droga současnosti - CUKR !

 Nejprve si shlédněte krátké video - kolik cukru každý den zkonzumujeme my a hlavně naše děti:  https://www.stream.cz/peklonataliri/798224-skryte-cukry 

 Čím doma sladíte ?
Je hnědý cukr o tolik lepší než bílý ?
Má cenu si připlatit za třtinový ?

Potraviny v luxusnějším provedení mají na etiketě uvedeno - slazeno třtinovým cukrem, což se promítá i do jejich vyšší ceny. Přitom se "hnědý" cukr vyrábí jak z třtiny, tak i z obyčejné řepy. Jejich složení je téměř totožné, na chuti to nepoznáte, pozná to jen vaše peněženka !
Má cenu prosazovat hnědý cukr, který má nepatrně více vápníku, železa, hořčíku a draslíku (jejichž množství je opravdu malé)? Abychom doplnili živiny z cukru, bylo by potřeba ho sníst denně 1 kg. Denní doporučení cukru však je max. 90 gr.

Jenže hnědý cukr může být pěkný podvod. Rafinovaný bílý cukr se dá totiž velmi snadno dobarvit karamelem.

Potravináři ve sladkých pochutinách nahrazují cukr glukózo-fruktózovým sirupem - izoglukózou, která je v sušenkách, oplatcích, limonádách, včetně Coca-coly. Je to přírodní sladidlo z kukuřičného škrobu - váš jazyk to nepozná, zato vaše tělo ano - izoglukóza pocit hladu nezažene a roztáčí se spirála obezity !!!

 

img_6999.jpgŘešíte-li zlepšení kondice, vytvarování a zpevnění postavy, imunitu nebo vaši nadváhu, či dokonce obezitu, obraťte se na svého osobního výživového poradce:
Olda Beránek, www.aahubnete.webnode.cz
Najdete nás také na Facebooku: 
https://www.facebook.com/pages/Sbohem-nadv%C3%A1ze-porad%C3%ADm-pom%C5%AF%C5%BEu/307750322736577?ref=hl

 

—————

Zpět